افزایش شانس آرناتوویچ برای درخشش در دوری مهدی طارمی از میادین به دلیل مصدومیت

مصدومیت جدید مهدی طارمی باعث شد تا این بازیکن ایرانی برای مدت ۲۰ روز از میادین دور باشد و آرناتوویچ بیشترین سود را کند.
مرورگر شما از ویدیو پلیر HTML پشتیبانی نمی‌کند 🙁

«آرناتوویچ به ما کمک زیادی می‌کند و امیدوارم با ما بماند»، این اظهارات اینزاگی، سرمربی اینتر در نشست خبری قبل از دربی میلان درباره آینده آرناتوویچ، رقیب اصلی مهدی طارمی است.

مصدومیت جدید طارمی باعث شد تا این بازیکن ایرانی برای مدت ۲۰ روز از میادین دور باشد و آرناتوویچ بیشترین سود را کند.

پیش از این رسانه‌های ایتالیا نام آرناتوویچ و کوره‌آ را زودتر از مهدی طارمی برای جدایی از اینتر در تابستان مطرح می‌کردند.

اما مصدومیت بدموقعه طارمی نشان داد که سرمربی اینتر برای ماندن آرناتوویچ چراغ سبز نشان داده است.

شبکه اسکای اسپورت می‌نویسد:

اظهارات اینزاگی نشان می‌دهد در شرایط اضطراری خط حمله اینتر که مارتینز و طارمی به دلیل مصدومیت غایب هستند، آرناتوویچ اعتماد سرمربی اینتر را جلب کرده است.

براساس گزارش توتو میرکاتو:

اینزاگی به نظر می‌رسد آرناتوویچ را به عنوان پیشتیبان مارتینز و تورام در فصل آینده در ترکیب تیم نگه دارد

دیدگاهتان را بنویسید