معینی: رکورد جهان تقدیم مردم ایران/ سال آینده کارلوس ناساری وجود نخواهد داشت
دارنده مدال‌های طلا و نقره وزنه‌برداری جهان گفت: ناسار قهرمان بزرگ و المپیک است، اما من به او به عنوان قهرمان نگاه نمی‌کنم و تلاش می‌کنم در رده اول دنیا بایستم

به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری، علیرضا معینی بعد از شکستن رکورد یک ضرب دنیا و کسب یک طلا و یک نقره رقابت‌های جهانی ۲۰۲۵ فورده اظهار داشت: ۶ ماه تمرینات سخت را برای این مسابقات انجام دادم و خوشحالم که این رکورد را برای ایران ثبت کردم و آن را به مردم ایران تقدیم می‌کنم.

او درباره رقابت با ناسار گفت: او قهرمان بزرگ و المپیک است، اما من به او به عنوان قهرمان نگاه نمی‌کنم و تلاش می‌کنم در رده اول دنیا بایستم.

معینی خاطرنشان کرد: بعد از مسابقات جهانی بحرین که به خاطر مصدومیت در دوضرب خوب کار نکردم، اما توانستم مصدومیت را برطرف کنم و به رکورد‌های خوبی برسم و امیدوارم در رقابت‌های آینده بهترین عملکرد را داشته باشم.

نایب قهرمان یک ضرب دنیا در رقابت های جهانی گفت: در دوضرب خوب نبودم، اما قول می دهم که سال آینده قهرمان جهان شوم. رکوردی که در تمرینات را زده بودم نتوانستم تکرار کنم. سال آینده کارلوس ناساری وجود نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید