پرسپولیس شانس بالاتری برای جذب ایگور سرگیف دارد.
،چند وقت پیش رسانه‌های ازبکستان اعلام کردند که ایگور سرگیف، ستاره تیم ملی ازبکستان، از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پیشنهاد دریافت کرده و احتمالاً در نقل و انتقالات زمستانی راهی لیگ برتر ایران خواهد شد.
باشگاه پرسپولیس از طریق ایجنت سرگیف پیشنهادی دو ساله با دستمزد سالانه ۸۰۰ هزار یورو به این بازیکن ارائه کرده است. سرگیف چند هفته دیگر بازیکن آزاد خواهد شد و مشکلی برای عقد قرارداد با سرخپوشان وجود ندارد.

ماشاریپوف، وینگر استقلال، پیش‌تر گفته بود که هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دنبال جذب این بازیکن هستند، اما شانس پرسپولیس برای جذب سرگیف بسیار بیشتر است و این باشگاه حتی توافقات لازم را با ایجنت بازیکن انجام داده و منتظر پایان نیم‌فصل اول

رسانه‌های ازبکستانی نیز اخیراً گزارش دادند که علی‌رغم تلاش باشگاه پاختاکور برای تمدید قرارداد سرگیف، این بازیکن مذاکرات مثبتی با یک تیم ایرانی انجام داده و به احتمال زیاد در ژانویه راهی ایران و تیم پرسپولیس خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید