🔹کارشناسان و تولید کنندگان چای نوشیدن این نوشیدنی را به صورت تازه دم کرده توصیه میکنند. و این فقط به این دلیل نیست که طعم و عطر چای به این ترتیب بهتر بیان می شود.

🔹اگر نوشیدنی برای چند ساعت در فضای باز بماند، اکسیژن باعث ایجاد باکتری و ترکیبات مضر در آن می شود. روی سطح چای به صورت یک لایه تیره ضخیم ظاهر می شوند که پوسته ای روی لیوان باقی می گذارد.

🔹مخرب ترین اثر این مواد روی اندام های دستگاه گوارش و عمدتاً روی کبد است.

🔹چایی که ٢۴ ساعت بماند توسط ژاپنی ها «بدتر از نیش مار» و از نظر چینی ها با سم مقایسه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید