مجید ندیری

ملی پوش سابق وزنه برداری ایران ، نسبت به تعلیق فدراسیون وزنه برداری در آینده ای نزدیک هشدار داد.
محمدرضا براری ملی پوش و مربی سابق تیم ملی وزنه برداری ایران گفت : در صورت تداوم قرار داشتن انجمن کراسفیت در زیر مجموعه فدراسیون وزنه برداری بی شک در آینده ای نزدیک شاهد تعلیق این فدراسیون خواهیم بود.
او افزود : کراسفیت توسط مدیران یک شرکت در جهان اداره می شود و رییس این رشته ورزشی در ایران از این شرکت مجوزی برای فعالیت در ایران دریافت نکرده است و این امر باعث می شود که هر زمان امکان داشته باشد که با شکایت این شرکت به مجامع بین المللی، فدراسیون وزنه برداری کشورمان تعلیق شود.
او افزود : کراسفیت درست مثل برخی از برندهای معتبر خارجی در جهان اداره می شود و هر فردی در هر کشوری که می خواهد نمایندگی این برند را در آن کشور برعهده بگیرد باید با پرداخت مبلغی این نمایندگی را دریافت کند . این درحالی است که رییس انجمن کراسفیت در ایران مجوزی برای راه اندازی این رشته دریافت نکرده است.
ملی پوش سابق وزنه برداری ایران در ادامه گفت : تا آنجا که من اطلاع دارم شرکت کراسفیت در تمامی مباحث این رشته ورزشی در جهان دخالت می کند و هیچ سالنی بدون نظر مدیران این شرکت راه اندازی نمی شود و حتی مربیان این سالنها را نیز مدیران این شرکت انتخاب و معرفی می کنند .
براری با هشدار به مسوولان فدراسیون وزنه برداری اظهارداشت : همانطور که مثبت اعلام شدن همزمان چند وزنه بردار از یک کشور موجب جریمه و تعلیق فدراسیون آن کشور به مدت چهار سال می شود ، این امکان وجود دارد که با شکایت شرکت جهانی کراسفیت به مجامع بین المللی فدراسیون وزنه برداری ایران نیز تعلیق و جریمه شود.
مربی سابق تیم ملی وزنه برداری ایران تصریح کرد : اکنون که فدراسیون آمادگی جسمانی آمادگی خود را برای زیر نظر قرار دادن رشته کراسفیت اعلام کرده است چه خوب است مسوولان فدراسیون وزنه برداری با این درخواست موافقت کنند .
او گفت : همگان به خوبی از این امر آگاه هستند که رشته کراسفیت یک رشته پولساز است ولی این امر نباید موجب شود که رشته وزنه برداری با این همه قدمت و مدال آوری برای کشورمان در رقابتهای مختلف به ویژه بازی های المپیک از سوی مجامع بین المللی تعلیق شود.
مربی سابق تیم ملی وزنه برداری در ادامه به اجاره دادن سالن وزنه برداری مجموعه ورزشی آزادی تهران برای برگزاری برخی از مراسم و مسابقات به دیگر نهادها ، سازمان ها و فدراسیون ها اشاره کرد و گفت : با توجه به مجاورت این سالن با خوابگاه های ملی پوشان وزنه برداری و مزاحمتهای ایجاد شده ، از مسوولان فدراسیون وزنه برداری می خواهم که این کار را نکنند تا ملی پوشانی که در این خوابگاه ها به استراحت می پردازند با مشکلی روبه رو نشوند.
براری در پایان از مسوولان فدراسیون وزنه برداری خواست از نفرات بیشتری برای مشورت در موضوعات مختلف استفاده کنند و حوزه مشورت خود را به یک و یا دونفر محدود نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید