شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش درباره رفتار رونالدو با مهران احمدی: دلجویی رونالدو از بازیکن تیم استقلال یعنی یک تربیت فرهنگی

شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان درباره حذف تیم های ایرانی از آسیا گفت:

یکی از وظایف وزارت ورزش نظارت به عملکرد فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها است. جلسات تخصصی با فدراسیون‌ها و مدیران باشگاه‌ها برگزار می‌کنیم.

اسبقیان درباره پوسترهای توهین‌آمیز باشگاه‌های عربستانی پس از پیروزی مقابل تیم‌های ایرانی اظهار داشت:

حوزه ورزش یک حوزه فرهنگی و اخلاقی است و باید اخلاق مدار باشیم. دلجویی رونالدو از بازیکن استقلال یعنی یک تربیت فرهنگی.

شروین اسبقیان همچنین درباره پرداخت پاداش مدال آورزان پارالمپیک پاریس بیان کرد:

پاداش دولت برای ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی برابر است. پاداش پای سکو با کمیته های مربوطه است و وقتی اعلام می‌کنند باید تامین اعتبار کنند. قولی که به ورزشکاران داده بودیم را پرداخت کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید