رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ادعای مجری برنامه‌های ورزشی درباره درخواست دریافت پول توسط دفتر وزیر جهاد کشاورزی برای تنظیم ملاقات با وزیر را بی‌اساس، نادرست و فاقد اعتبار است.
سیدسجاد حسینی در واکنش به ادعای جواد خیابانی در یک برنامه زنده تلویزیونی درباره درخواست دریافت پول توسط دفتر وزیر جهاد کشاورزی برای تنظیم وقت ملاقات با غلامرضا نوری‌قزلجه، تاکید کرد: این اظهارات بی اساس و نادرست است و وزارت جهاد کشاورزی مصمم به پیگیری اثبات این‌ادعا از سوی مدعی است.

رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: این‌که یک مجری در برنامه زنده تلویزیونی با اظهاراتی نادرست و بی‌اساس و بی‌اعتبار نمی‌تواند شفاف و صریح ادعا‌های خود را ثابت کند علاوه بر عقوبت دنیوی و اخروی شخصی و بار حقوقی برای سازمان رسانه‌ای خود به شیوع بی‌اعتمادی در جامعه دامن می‌زند.

حسینی گفت: اینکه مجری برنامه به‌رغم اصرار چندباره وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر معرفی اسامی مورد ادعایش از پاسخ طفره می‌رود، نشان می‌دهد ادعای او هیچ‌گونه اعتباری ندارد.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی همواره بر اصول شفافیت، قانون‌مداری و خدمت به مردم تأکید دارد تصریح کرد: چنین اقداماتی مبنی بر دریافت وجه از سوی دفتر وزیر جهاد کشاورزی برای تنظیم وقت دیدار صورت نگرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید