پرسپولیس بُرد ولی برتری محسوسی نداشت
مرتضی زبردست
تیم فوتبال پرسپولیس آخرین دیدار دور رفت رقابت های لیگ برتر سال جاری را نیز با پیروزی پشت سر گذاشت اما برتری محسوسی مقابل تیم ته جدولی مس رفسنجان نداشت.
محمد پنجعلی، کاپیتان اسبق تیم پرسپولیس ضمن بیان این مطلب گفت: مسابقه های لیگ بیست و پنجم واقعآ فشرده و نفس گیر است به طوری که چهار تیم مدعی قهرمانی هم برابر تیم های وسط و پائین جدول به زحمت افتاده و امتیاز از دست می دهند.
وی افزود: متأسفانه وعده های مسوولان فدراسیون فوتبال، مدیران باشگاه ها و کادر فنی تیم ها که قرار بود جذب بازیکنان خارجی مشروط به برتری آن ها نسبت به نفرات ملی پوشان داخلی باشد لحاظ نشد و میلیارد ها تومان پول این ملت به حساب بازیکنان بی کیفیت خارجی واریز شد.
کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال کشورمان که این روزها به لطف خدا سلامتی خود را بازیافته و سرِحال تر از گذشته به نظر می رسد در ادامه صحبت هایش تصریح کرد: انصاف نیست در شرایط اقتصادی امروز جامعه که به روایت یکی از امام جمعه ها گرانی ها از روز افزون به ساعت افزون تبدیل شده ارز کشور صرف استخدام بازیکنان بازنشسته و از دور رفته خارجی شود.
پیشکسوت فوتبال در خاتمه مصاحبه با سایت چند ثانیه یادآور شد: بهتر است حداقل برای یک دوره چهار ساله حضور بازیکنان درجه سه و چهار خارجی به فوتبال کشورمان متوقف و پولی که برای آن ها هزینه می شود صرف زیر ساخت ها و توجه به بازیکنان مستعد نوجوان خودمان شود، وقتی نیروهای نوجوان و جوان کشور زیر نظر مربیان سازنده به کار گرفته شوند خروجی آن به مراتب بهتر و بیش تر از جذب بازیکنان واخورده خارجی توسط دلاّل های ریز و درشت خواهد بود و دعای خیر خانواده های کم بضاعت علاقه مند به ورزش را نیز در پی خواهد داشت، منطقی نیست یک عده تا خرخره بخورند و ببرند و گروهی از کم ترین ها نیز محروم و سوء تغذیه داشته باشند.