چرا خارجیها پوست بادمجان را نمیگیرند؟

🔹 دلایل مختلفی وجود دارد که برخی افراد پوست بادمجان را نمیگیرند. این موضوع البته چیز جدیدی نیست تا آن را به دانش پزشکی امروزی ارتباط دهیم اما به هرحال در برخی از فرهنگ ها گرفتن پوست بادمجان امری ضروری محسوب نمیشود و گاه حتی به طور سنتی آن را مفید هم می دانند.
با این همه امروزه به سه دلیل مشخص در برخی از کشورها به هنگام آشپزی پوست بادمجان را نمی گیرند:
🔹مواد مغذی بیشتر: پوست بادمجان پر از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی مثل ناسونین هست. ناسونین یک آنتیاکسیدان قوی و مفیده که به محافظت از سلولها کمک میکنه.
🔹طعم بهتر: بعضی افراد معتقدن که پوست بادمجان طعم غذا رو بهتر میکنه و به غذا یه طعم خاص میده.
🔹کاهش ضایعات غذایی: با نگه داشتن پوست بادمجان، مواد غذایی کمتری دور ریخته میشه و از نظر اقتصادی هم به صرفه تره.