🔹 غول صنعت نوشیدنی در ژاپن با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی و با هدف کاهش مصرف نمک، قاشق‌های الکترونیکی «با نمک» را وارد بازار می‌کند.

🔹به گزارش رویترز، پژوهشگران این شرکت امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مواد مضر ناشی از سودیوم را در بدن مشتریان کاهش دهد.

🔹این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکول‌های ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند و باعث می‌شود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد. به این ترتیب نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد.

🔹قاشق پیشرفته ژاپنی ۶۰ گرم وزن دارد و به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد مجهز است. قرار است این قاشق‌ها از سال آینده وارد بازار شوند.

دیدگاهتان را بنویسید