کنایه سنگین به علم الهدی: هیچ کسی به توصیه های امام جمعه مشهد عمل نمی کند حتی خودش/یادتان هست به مردم گفتید به جای مرغ، اشکنه با پیاز داغ بخورید؟

🔹عصرایران در یادداشتی مواضع گذشته احمد علم الهدی امام جمعه مشهد را کنایه آمیز خطاب به خود او مطرح کرده است.
🔹آقای علم الهدی می تواند توصیه های اخلاقی اش را حتی به یک امام جمعه بگوید که وقتی دولت نامطلوبش بر مصدر امور بود از کاهش ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار انتقاد می کرد که “چرا کاهش ارزش پول ملی برای مسئولان عادی شده و چرا کارگزاران در مقابل قضیه دلار بیتفاوتاند و چرا دلار شده ۱۸ هزار تومان؟”
🔹ولی همان آقا، وقتی دامادش شد رئیس جمهور، درباره قیمت ارز چنین گفت که “تمام نقش دلار و ارز در اقتصاد ما بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است و نوسان قیمت ارز در اقتصاد و معیشت ما چندان اهمیت ندارد ولی دشمنان دارند با عملیات روانی مردم ما را ناامید میکنند! ”
🔹 متاسفانه هیچ کس به توصیه های اخلاقی آقای علم الهدی توجه نمی کند، حتی آن امام جمعه محترم!