سیدصادق حسینی، روزنامه نگار:

🔹 اظهارات ناامید کننده سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت آقای پزشکیان با کلید واژه‌ی «مدیریت هوشمند» واکنش های منفی بسیاری در پی داشت و بسیاری او را جانشین سلف زارع‌پور دانستند و رویکرد محمدجواد آذری جهرمی را یادآوری کردند.

🔹در مورد رفع فیلترینگ دو نکته وجود دارد؛ اول: فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ و اختلال گسترده در دسترسی به اینترنت که بعد از اعتراضات تلخ درپی مرگ ناگوار خانم مهسا امینی در گشت ارشاد در پاییز ۱۴۰۱ صورت گرفت و دوم: فیلترینگ بی اثر.

🔹در نکته اول مرحوم رئیسی و ارکان دولتش برای توجیه دستور فیلترینگ بر «شرایط ویژه» تاکید می کردند، حال آن که تداوم فیلترینگ و تداوم اختلال دسترسی به اینترنت در روزهایی که جامعه در شرایط بحرانی قرار ندارد، آشکارا خلاف اصل ۷۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی است.

🔹اصل ۷۹ قانون اساسی می گوید: «برقراری حکومت نظامی ممنوع است. در حالت جنگ و شرایط اضطراری نظیر آن، دولت حق دارد با تصویب مجلس شورای اسلامی موقتاً محدودیت‌های ضروری را برقرار نماید، ولی مدت آن به هر حال نمی‌تواند بیش از سی روز باشد و در صورتی که ضرورت همچنان باقی باشد دولت موظف است مجدداً از مجلس کسب مجوز کند.»

🔹بنابراین گام نخستین مسعود پزشکیان رئیس جمهور و ستار هاشمی وزیر ارتباطات، بازگشت به شرایط قبل از اعتراضات سال ۱۴۰۱ است که نیاز به هیچ شورا و کار ویژه ندارد و وظیفه ی قانونی رئیس جمهور است، همان طور که سوگند خورده.

🔹آقای رئیس جمهور! مسیر عمل به قانون اساسی که متضمن حقوق و منافع مردم است را نباید گم کرد، به وزیر ارتباطات دستور دهید وضعیت دسترسی به اینترنت به قبل از پاییز ۱۴۰۱ برگردد.

#چند_ثانیه

دیدگاهتان را بنویسید