🔹غذاهای آماده فرآوری یا فوق فراوری شده بخش بزرگ و مهمی از رژیم غذایی بسیاری از مردم را تشکیل می‌دهند، اما مصرف زیاد این غذاها با ضعف سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به سرطان و انواع بیماری‌های دیگر مرتبط هستند.

🔹مصرف مقدار زیادی بستنی، چیپس، بیسکویت، نوشیدنی‌های گازدار، غذاهای آماده و ماست‌های میوه‌ای با چاقی و همچنین افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

🔹اکنون، تیمی از محققان دانشگاه بریستول و آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) دریافته‌اند که خوردن غذاهای فوق فراوری بیشتر ممکن است خطر ابتلا به سرطان در دستگاه گوارش فوقانی را افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید