ماجرای مردی که در حوادث سال گذشته مفقود شد؛ مجتبی ولدبیگی: ایمان جزئیات حضورش در تجمعات اعتراضی را برای من تعریف میکرد

روزنامه اعتماد نوشت:
🔹️چهارشنبه ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ بود که روزنامه اعتماد در جریان گفتوگویی با مجتبی ولدبیگی، پدر ایمان از گم شدن فرزندش در جریان رخدادهای اعتراضی سال ۱۴۰۱ خبر داد. در آن زمان پدر ایمان اعلام کرد که ۱۰۰ روز از گم شدن فرزندش میگذرد، اما نشانهای از ایمان ۴۲ ساله مشاهده نشده است.
🔹️با گذشت بیش از یکسال از گم شدن پسر بزرگ خانواده ولدبیگی، مجتبی پدر خانواده، یکبار دیگر به تحریریه روزنامه میآید تا با پیگیری گزارش قبلی از مردم، مسئولان و متولیان طلب مساعدت و یاری کند.
🔹️از آقا مجتبی میپرسم چرا اینقدر مطمئنید که ایمان در تجمعات اعتراضی حاضر بوده؟ عکس و تصویری از حضور او در تجمعات دارید؟ میگوید: نه والله، اما ایمان هر شب روبهروی من مینشست و درباره مطالباتش صحبت میکرد. ایمان حتی جزییات حضورش در تجمعات را برای من تعریف میکرد.