تولید چیپس غیرسرطانزا با سیبزمینی ویژه

🔹دانشمندان به یک دستاورد جدید رسیدهاند که بسیاری از ما احتمالاً آن را یک خدمت بزرگ به تغذیه مردم میدانیم.
🔹آنها سیبزمینیها را بهگونهای تغییر دادهاند که پس از ذخیره سرد، ماده سرطانزای آکریلآمید تولید نکنند. این دستکاری ژنتیکی میتواند باعث ازبینرفتن ریسک سرطان چیپس و سیبزمینیهای سرخشده تیره در مقیاسی بزرگ شود.
🔹این سیبزمینیها میتوانند تمام بستههای چیپس در دنیا را تحتتأثیر قرار دهند و علیرغم فراوری، آنها را به میانوعدهای سالم تبدیل کنند./