ناپلئون تا لنگ ظهر خواب است

🔹پشتپرده کسبوکار پخت نان فانتزی که با باگت فرانسوی شروع میشود و تقریبا انتها ندارد
🔹قدیم نان فانتزیها فقط نان باگت میفروختند و چند نوع نان شیرین که معروفترینشان نان قندی و نان شیرمال بود، اما دنیای نان فانتزی در چندسال گذشته متحول شده است.
🔹اما هنوز به گفته آقا فرهاد که حدود ۱۲سال است مغازه نان فانتزیاش را راه انداخته، مشتریهای ثابتی هستند که هر روز کروسان گرم میخواهند و پیرمرد و پیرزنهایی که دنبال نان جو برای دیابت و فشار بالا میگردند.
🔹او می گوید : باید بفروشیم تا چرخمان بچرخد. بوی نان و شیرینی یک چیزی دارد که آدم نمیتواند از آن فرار کند. برای همین خوشبوترین و خوشمزهترینها را جلوی چشم مشتری میگذاریم تا اگر شده یک عدد هم بخرد و به خریدش اضافه کند. / هفت صبح