واقعیت ماجرای خنگ شدن با خوردن پنیر
رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ضمن بیان اینکه ماده غذایی پنیر باعث کاهش یادگیری مطالب در انسان نمیشود، گفت:
🔹مصرف صبحانه باعث افزایش قند خون و کمک به بهبود کارایی مغز در ساعات اولیه روز میشود. برای این که یادگیری دانش آموزان در ساعات اولیه صبح از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، توصیه میشود ترجیحاً مصرف صبحانه در دو مرحله صورت گیرد.
🔹اشتهای کودکان در ساعات اول صبح پایینتر بوده و با توجه به این موضوع باید قبل از رفتن به مدرسه یک صبحانه سبک مانند نان و مربا و یا نان و عسل مصرف کنند.برای صبحانه دوم نیز فرد باید در ساعت استراحت اول مدرسه یک ماده غذایی حاوی پروتئین مصرف کند.