🔹شکر سفید تنها باعث چاقی و بروز بیماری دیابت نمی‌شود، بلکه منحر به بروز تعدادی زیادی از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های مزمن می‌شود و بر سلامت پوست و روان نیز تاثیر می‌گذارد. به همین دلیل بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه به مصرف کم یا محدود شکر کرده‌اند.

🔹مصرف بیش از حد قند با بیماری‌های مزمن مختلفی مانند دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و بیماری کبد چرب مرتبط است. در واقع، افزایش مصرف قند می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود.

🔹تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد قند می‌تواند منجر به افزایش التهاب در بدن شود. التهاب مزمن با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، از جمله بیماری‌های خود ایمنی و مشکلات قلبی و عروقی مرتبط است.

دیدگاهتان را بنویسید