✍️ یادداشت های غیرواقعی روزانه رئیس دولت چهاردهم با عنوان “دغدغه های مسعود” که این روزها در شبکه های اجتماعی حسابی فراگیر شده است.

پنجشنبه، ۸ آذر

🔹شنیدم امروز [محمود] احمدی‌نژاد در جلسه مجمع [تشخیص مصلحت نظام] حضور داشته. عکسش را هم دیدم. به نظر می‌رسید از لاک [سکوت] درآمده. نمی‌دانم [در دوره هشت‌ساله ریاست‌جمهوری] چه مراحلی را طی کرد که به اینجا رسید، اما بعد از این همه سال هنوز هر جا باشد یا هرجا نباشد، خبرساز می‌شود. حالا چه نوع خبری؟ بهتر است کارشناسان نظر بدهند.

🔹صبح جلسه مجمع فرهنگستان [علوم] پزشکی بود. میهمان دکتر مرندی [رئیس فرهنگستان علوم پزشکی] بودم. ایشان به من همیشه محبت داشته. زمان وزارتش، رئیس دانشگاه [علوم پزشکی تبریز] شدم و بعد هم جاهای زیادی به من کمک کرد. در جمع همکاران پزشک آن‌قدر احساس راحتی می‌کردم که افتادم روی دور. مفصل حرف زدم. از حل شدن چالش‌های بودجه‌ای گفتم. جمع متخصصین بود و گفتم آن چیزی که از متخصص و کارشناس سراغ داریم، با آن چیزی که در عمل هست، متفاوت است؛ از بس در جذب کارشناس، خطی و جناحی عمل شده. مسأله گزینش و جذب نیروی انسانی را باید جدی دنبال کنیم.

🔹در همین جمع مجمع فرهنگستان [علوم پزشکی]، گفتم که وضعیت مدارس را باید بهبود دهیم. در عرض یک سال از لحاظ کمّی حداقل‌ها را ایجاد کنیم و بعد، شیوه آموزش را بهبود دهیم. گفتم اگر نظام آموزش به جای معلم‌محوری به دانش‌آموزمحوری تبدیل شود، حتی تعداد زیاد دانش‌آموز در یک کلاس هم اشکالی ندارد.

🔹آسید [محمد] مهدی [طباطبایی، معاون ارتباطات] گفت که چون مخالفان، حرف‌هایم را این‌طور تحلیل کرده‌اند که با افزایش جمعیت کلاس‌ها مخالفتی ندارم، سعی کرده نگاهم را شفاف بیان کند و طی یک فقره توییت اعلام کرده که دغدغه‌های من در باب عدالت آموزشی بسیار جدی است. به او یادآوری کردم که اولا همه [مطالب کانال] دغدغه‌های من جدی است، ثانیا با یک توییت نمی‌شود برای کسی که مخالف است، یا دچار سوءتفاهم شده شفافیت ایجاد کرد. ضمنا از او پرسیدم چرا همیشه در حال روشن‌کردن و شفاف‌سازی هستیم؟ شفافیت خوب است، اما این توضیحات متعدد، ممکن است ضعف ما تلقی شود و این بد است. هی به کسانی که می‌خواهند به وفاق آسیب بزنند، فرصت می‌دهیم شایعه‌ای بسازند و بعد برویم تکذیب.

🔹قرار شد قبل از اینکه درمورد بنزین کار بیخ پیدا کند، خودمان صحبت کنیم. حرفم این است که بله، درمورد ناترازی انرژی صحبت می‌کنیم، اما شرایط مردم را هم می‌دانیم و با گران‌کردن، اوضاع معیشتی مردم را نباید بدتر نکنیم.

🔹امروز آقایان حسین دهقانی سانیچ و فریبرز عباسی را به‌عنوان اعضای شورای‌عالی آب منصوب کردم. خوشحالم که برای «آب» در کشورمان شورای عالی داریم. امیدوارم بتوانیم در این شورا فکر اساسی برای بحران آب کنیم. چون اینطور که ما داریم جلو می‌رویم ممکن است خیلی جاها دیگر آبی نماند که بخواهیم «گل نکنیم».

🔹آخر شب برای تجدید روحیه، خلاصه بازی ایران و استرالیا را دیدم. سالگردش امروز بود. آن وقت‌ها امیدمان در همه چیز خیلی بیشتر بود. در آن بازی عقب بودیم، اما به‌جای باخت، یک برد [دقیق‌ترش یک مساوی] تاریخی شیرین ساختیم. دلم می‌خواهد دولت چهاردهم بتواند مثل آن بازی برای مردم یک برد شیرین تاریخی بسازد [مساوی بسازد بهتر است، چون باعث وفاق هم می‌شود]. خدا کند توفیقش را داشته باشیم

دیدگاهتان را بنویسید