رسول مژده شفق، سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی در گفتگو با “چندثانیه اقتصاد”:

🔹اولین بار است که مسمومیت با ماکارونی مطرح شده و هنوز این موضوع اثبات نشده است، چون مشخص نیست که ماکارونی با چه غذای دیگری مصرف شده است. چه کسی اثبات کرده است که این مسمومیت از محل ماکارونی بوده است؟ قویا این موضوع را رد می‌کنیم.

🔹ماکارونی در کشور کاملا نظارت شده با حضور نماینده دستگاه نظارتی مانند سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و استاندارد و کاملا اتومات تولید می‌شود.

🔹ماکارونی تنها محصولی است که ۹۵ درصد مواد تشکیل دهنده آن گندم است که کالای خشکی است.

🔹ماکارونی اگر مسمومیت‌پذیر بود هیچ وقت دوره ماندگاری آن توسط سازمان استاندارد دو سال تعیین نمی‌‌شد.

🔹مردم با خیال راحت ماکارونی مصرف کنند. ماکارونی در سراسر کشور توزیع می‌شود، اگر مشکل از خط تولید بود که این اتفاق به صورت عمومی و گسترده رخ می‌داد. با اطمینان می‌گویم که ماکارونی نمی‌تواند موجب مسمومیت و یا نگرانی برای سلامت مصرف کننده شود.

🔹بخش قابل توجهی از تولید ماکارونی به کشورهای آفریقایی، آسیای میانه، عراق، افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

🔹واردات ماکارونی به کشور آزاد است، اما تعرفه سنگینی دارد و به صرفه نیست. بعید نیست که ماکارونی خارجی از طریق قاچاق و بازارچه های مرزی وارد شود./ چندثانیه اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید