🔹طبق پژوهش جدید محققان دانشگاه‌های مختلف آمریکا و اروپا، نوشیدن قهوه یا چای در روز می‌تواند میزان خطر ابتلا به سرطان دهان و گلو را کاهش دهد. به گفته محققان، نوشیدن ۴ فنجان قهوه در روز می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سر یا گردن را تا ١٧ درصد کم کند.

🔹محققان داده‌های ١۴ تحقیق مختلف را ارزیابی کردند تا مشخص کنند چه چیزی در رژیم غذایی افراد مبتلا به تومورهای مختلف سر و گردن برجسته است.

🔹 آنها دریافتند مصرف قهوه می‌تواند نرخ ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. برای کسانی که چندان علاقه‌ای به قهوه ندارند و روز خود را با چای شروع می‌کنند، نیز این پژوهش خبرهای خوبی دارد.

🔹به‌طورکلی، محققان می‌گویند کسانی که ۴ فنجان قهوه کافئین‌دار می‌خورند، ۳۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان در دهان و ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان در گلو قرار داشتند.

🔹مصرف حدود ۳ تا ۴ فنجان قهوه در روز نیز با کاهش حدود ۴۰ درصدی ابتلا به سرطان در ناحیه تحتانی گلو همراه است.

دیدگاهتان را بنویسید