مهندسی که در خانه خود احساس غریبی کرد !

مرتضی زبردست
انتخابات فدراسیون فوتبال طبق برنامه از پیش تعیین شده انجام و مهدی تاج برای سومین دوره به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شد.
ضمن احترام به مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال که در غیاب مسوولان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد لازم است تجدید نظری کلی در خصوص نحوه انتخاب رؤسای فدراسیون ها اعمال و مکانیزم بهتر و منطقی تری را برای رفع عیب و ایرادهای آن در نظر گرفت.
طی سال های اخیر بارها دل سوزان واقعی ورزش با انتقاد از نحوه انتخابات رؤسای فدراسیون ها خواستار تغییر روش فعلی بوده و سعی داشتند تدبیری اتخاذ شود تا ورزش کرده ها که اشراف بیش تری به چم و خم های ورزش داشته و دارند هدایت فدراسیون های ورزشی را عهده دار شوند ولی چیدمان انتخاب کننده ها مانع این خواسته اصولی آنان بود.
وقتی رؤسای هیأت ها که از طریق رؤسای فدراسیون ها تغذیه و حمایت می شوند با آرای خود نقش پُر رنگی در انتخاب رؤسای فدراسیون ها داشته باشند طبیعی است افراد شایسته تر بدون توجه به سوابق ورزشی و مدیریتی خود نادیده گرفته شوند.
بد نیست اشاره شود چند روز پیش امیر عابدینی، بازیکن سابق تیم فوتبال پیکان که همراه علی پروین، مجید حلوایی، حسین همیشه جوان و تعداد دیگری از فوتبالیست های اواسط دهه چهل با هدایت نادر لطیفی، ملی پوش اسبق فوتبال کشورمان به قهرمانی باشگاه های تهران رسید، بعد از پیروزی انقلاب هم استاندار چند استان مهم کشور بود و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نیز شد در انتخابات روز یازدهم اسفند ماه جاری برخلاف پیش بینی خود که گفته بود به احتمال نوددرصد به ریاست فدراسیون فوتبال خواهد رسید به این مهم نائل نیآمد !
رزومه ورزشی و مدیریتی مهندس عابدینی با هیچ یک از کاندیداهای تأیید شده و نشده فدراسیون فوتبال قابل مقایسه نبود اما او به دلیل همان نقایصی که در روند اشتباه انتخابات جاری است نمره قبولی نگرفت و در رشته ای که صاحب نظر و کارکشته آن بود احساس غریبگی کرد !
امیدواریم دکتر دنیامالی، وزیر وزارت ورزش و جوانان با نگاهی دقیق تر و مسوولانه تر به شیوه سراسر عیب و ایراد انتخاب رؤسای فدراسیون ها با تغییر این روش، راه را برای حضور استخوان خرد کرده های ورزش در رأس فدراسیون ها باز کند.