حکم پرونده قتل خبرنگار صادر شد

وکیل اولیای دم مرحوم «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار و پژوهشگر فقید ایرنا از صدور حکم بدوی قصاص نفس برای قاتل در این پرونده خبر داد.
مجید اسدی روز چهارشنبه اظهار کرد: این پرونده ۱۹ اسفند در وقت فوقالعاده در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مهدی شجاعی رسیدگی شد.
وی ادامه داد: متهم پرونده جهت قتل عمدی بدواً به قصاص نفس محکوم شد همچنین به دلیل صدمات غیر موثر در قتل نیز به پرداخت دیه محکوم شده است.
اسدی خاطرنشان کرد: حکم صادره ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است.
قتل بانوی ۵۲ ساله با ضربات چاقو و دمبل توسط همسرش روز یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ منتشر شد؛ او «منصوره قدیریجاوید» خبرنگار و پژوهشگر ایرنا بود و طبق اعترافات همسر این خانم، انگیزه و عامل وقوع این جنایت مشاجره خانوادگی عنوان شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ نیز جلسه رسیدگی به این پرونده با حضور متهم، اولیای دم و وکلای طرفین در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک دادگستری استان تهران رسیدگی شد.