عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هر نوع عملیات علیه ایران با واکنش شدید و ویرانگر مواجه خواهد شد. میزان زیان و بحرانی که در منطقه شکل می‌گیرد قابل برآورد و محاسبه نخواهد بود.

ابوالفضل ظهره‌وند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، در رابطه با تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران اظهار داشت: ترفند آمریکایی‌ها تهدیدمحوری و زورگویی است؛ آن‌ها فکر می‌کنند تهدید می‌تواند موثر باشد در حالی که این اقدامات آن‌ها باعث می‌شود تا بیشتر در معرض آسیب قرار بگیرند. در واقع موقعیت پایگاه‌های آمریکایی‌ مشخص است و از طرفی نیز عقبه زمینی نداشته و استراتژی آن‌ها دریا پایه بوده و به ناوگان‌های دریایی خود متکی هستند.

ظهره‌وند:

ظهره‌وند با تاکید بر قدرت پاسخگویی ایران در برابر هرگونه تهدید گفت: هر نوع عملیات علیه ایران با واکنش شدید و ویرانگر مواجه خواهد شد. میزان زیان و بحرانی که علیه منطقه و آمریکایی‌ها در صورت حمله به ایران شکل می‌گیرد قابل برآورد و محاسبه نخواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در رابطه با مذاکره غیر مستقیم با آمریکا ادامه داد: مذاکره غیر مستقیم پیشنهاد ما است و باید صبر کنیم تا واکنش آن‌ها را ببینیم. ترامپ به دنبال مذاکره مستقم است و مذاکره نیز در این برهه با او معنا ندارد. ترامپ به دنبال این است تا ایران را به پای میز مذاکره کشانده و خواسته‌های خود را تحمیل کند و لذا نام این روش را نمی‌توان مذاکره گذاشت و نوعی فریب افکار عمومی است.

ظهره‌وند تصریح کرد: باید متوجه باشیم که مسئله آمریکا به گونه‌ای است که می‌خواهد با گرفتن امتیاز از ایران ضمن تحقق و دست‌یابی به اهداف خود در غرب آسیا ایران را تضعیف کند.

وی تاکید کرد: ترامپ می‌گوید اگر ایران توافق نکند می‌جنگیم؛ یعنی ایران باید سند ارائه شده توسط کاخ‌سفید را که شامل خطوط قرمز ما می‌شود، امضا کند، در غیر این صورت با ایران وارد جنگ می‌شویم. این درحالی است که ترامپ نیز می‌داند ایران توانمندی‌ها بالا و ظرفیت‌های مهمی در حوزه‌های مختلف دارد.

دیدگاهتان را بنویسید