افزایش طول عمر موشهای پیر پس از دریافت خون موشهای جوان

🔹 گروهی از دانشمندان با اتصال عروق خونی موشهای پیر به عروق خونی موشهای جوان، طول عمر موشهای پیر را افزایش دادهاند. تزریق خون جوان موجب شد حیوانات پیر ۶ تا ۹ درصد بیشتر عمر کنند که تقریباً معادل ۶ سال اضافی برای یک انسان متوسط است.
🔹 متصل کردن حیوانات به هم پارابیوز نامیده میشود و سابقه طولانی در علم دارد. به نوشتهی نیویورکتایمز، در قرن ۱۹، دانشمندان فرانسوی رگهای خونی دو موش صحرایی را به هم متصل کردند. آنها به منظور اثبات این موضوع که موشها دارای سیستم گردش خون مشترکی هستند، ترکیب بلادونا از گیاه کشنده شابیزَک را به یکی از حیوانات تزریق کردند. در نتیجهی این امر مردمک چشم هر دو موش گشاد شد.
🔹 در دهه ۱۹۵۰، کلایو مککی از دانشگاه کرنل و همکارانش از پارابیوز برای بررسی پیری استفاده کردند. آنها موشهای پیر و جوان را به هم متصل کردند و بعداً غضروفهای موشهای پیر را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که جوانتر بهنظر میرسند.