🔹اما رصد بازار نشان می‌دهد امسال قیمت غذاهای کبابی در منوی این رستوران‌ها چند بار افزایش یافته است. برای نمونه، هر سیخ کباب لقمه گوسفندی (به وزن ۲۵۰ گرم) در ابتدای سال ۲۰۰ هزار تومان بوده است که در حال حاضر به ۲۲۵ هزار تومان افزایش یافته است.

🔹هر پرس کباب بره (شامل یک راسته بره به وزن ۳۸۰ گرم) و شیشلیک (به وزن ۵۰۰ گرم) در پاییز سال گذشته ۳۶۵ هزار تومان بوده است که امسال در اردیبهشت‌ماه به ۵۷۰ هزار تومان افزایش یافت و در حال حاضر ۷۲۰ هزار تومان است.

🔹هر پرس چلوکباب کوبیده در رستورانی حوال خیابان مطهری ۲۳۳ هزار تومان است. همچنین، هر پرس چلوکباب برگ گوسفندی شامل ۳۵۰ گرم برنج و ۱۷۰ گرم گوشت راسته گوسفندی ۳۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان و هر پرس چلوکباب سلطانی هم ۳۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

در یکی از کبابی‌های بیرون‌بر حوالی بزرگراه نواب هم قیمت هر پرس خوراک کوبیده (دو سیخ) ۱۳۰ هزار تومان و قیمت چلوکباب کوبیده ۱۷۰ هزار تومان است. بالاترین قیمت در منوی این کبابی برای چلوکباب سلطانی است که هر پرس آن ۳۰۰ هزار تومان است.

🔹در رستورانی در بازار شوش هم قیمت هر پرس چلوکباب لقمه اقتصادی ۱۵۰ هزار تومان و هر پرس چلوکباب لقمه مخصوص ۲۰۰ هزار تومان است.

دیدگاهتان را بنویسید