رسول مژده شفق، سخنگوی انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی در گفت‌وگو با «اکونگار:

🔹️در هماهنگی با وزارت صمت مقرر شده بود تا قیمت ماکارونی ۳۰ درصد افزایش پیدا کند، اما دولت اجازه افزایش ۱۲ درصدی قیمت ماکارونی را داد که این کار را برای صنایع تولید ماکارونی سخت‌تر کرد.

🔹️فقط ۲۵ درصد آرد تولید ماکارونی از دوروم تشکیل می‌شود. به علت این که قیمت دستوری بر صنایع تولید ماکارونی تحمیل می‌شود و دولت نیز تمایلی برای خرید گندم دوروم ندارد، کارخانه‌ها مجبور به ترکیب کردن این گندم با گندم معمولی می شود./ اکونگار

دیدگاهتان را بنویسید