توشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر میاندازد
🔹تحقیقات اخیر نشان میدهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند.
🔹دانشمندان چینی به این احتمال اشاره میکنند که دمنوشهای سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویتکننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.
🔹از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است.
🔹علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونوئیدها که به وفور در چای یافت میشوند، به طور بالقوه میتوانند طول عمر موجودات مختلف از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند