از آنجایی که تغذیه‌ سالم در ‌ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است، در آستانه آغاز این ماه، وزارت بهداشت برای حفظ یک الگوی صحیح غذایی توصیه‌هایی کرده که در ادامه می‌خوانید:

🔹یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه‌های اصلی غذایی (۵ گروه نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات، گوشت‌ها و…) باید در ۳ وعده سحری، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.

🔹حتما در فاصله افطار تا سحر ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید.

🔹در وعده سحری ۲ عدد خرما، شیر، نان سبوس‌دار (سنگک، تافتون، بربری، نان جو کامل و سایر نان‌های سبوس‌دار) ۲ عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و ۲ عدد میوه فصل استفاده شود.

🔹از مصرف غذاهای حجیم، خیلی چرب و خیلی شیرین به هنگام سحری پرهیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید