🔹هفت فضانورد ماموریت «اکسپدیشن ۷۰» روز شکرگزاری را در فضا جشن گرفتند. این فضانوردان از سه کشور مختلف در ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) روز ۲۳ نوامبر اجازه داشتند استراحت کنند و از جشن شکرگزاری با غذاهایی شامل بوقلمون، اردک، بلدرچین، غذاهای دریایی و ذرت و همچنین تنقلاتی مانند شکلات، کاپوچینو، کیک برنج، دسر سیب و موچی لذت ببرند.

مهندس پرواز یاسمین مقبلی:

🔹امسال در ایستگاه فضایی بین‌المللی، ما از چیزهای زیادی سپاسگزاریم، یکی از آنها نقطه منحصر به فرد ماست که به سیاره زیبای خود زمین نگاه می‌کنیم.

🔹ما آن را به شیوه‌ای بسیار منحصر به فرد می‌بینیم و شاهدیم که چقدر خاص و زیبا است. این یک یادآوری برای ماست که باید از آن محافظت و مراقبت کنیم. /

دیدگاهتان را بنویسید