خوراکیهایی که خطر زوال عقل را افزایش میدهند
🔹نتایج بررسیها حاکی از آن است: درصورتیکه بیش از ۲۰ درصد کالری دریافتی روزانه را غذاهای فوق فرآوری شده تشکیل دهد، ممکن است خطر زوال شناختی افزایش پیدا کند. این مقدار معادل حدود ۴۰۰ کالری در روز در یک رژیم غذایی با ۲۰۰۰ کالری در روز است.
🔹در حقیقت، مردان و زنانی که بیشترین میزان غذاهای فوق فرآوری شده را مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار مواد غذایی بیش از حد فرآوری شده را دریافت میکنند، ۲۸ درصد سریعتر با کاهش عملکرد شناختی و ۲۵ درصد سریعتر با کاهش عملکرد اجرایی مواجه بودند.