جواد امام در واکنش به اظهارات عجیب دو تن از سیاسیون نه چندان خوشنام درباره محمدجواد ظریف گفت:

🔹امروز یک پرسش اساسی مطرح است و آن اینکه، آقای ظریف که دیپلماسی را در سیاست ما معنا کرد و با زحمات شبانه روزی مسبب برداشته شدن بخشی از تحریم ها علیه ملت شد و از همه مهم تر با درایت و هوشمندی، برجام را به سرانجام رساند، خادم است یا کسانی که با عربده کشی، پاره کردن متن برجام در مجلس و حمایت از حمله به سفارت خانه ها، غوغاآفرینی کردند و وضع کشور را به اینجا رساندند؟

🔹مرز میان خدمت و خیانت روشن است و مردم ما خوب می دانند که نیت برخی به ظاهر انقلابی از بازگو کردن پاره ای از مسائل چیست؟ به تعبیری دیگر حنای عده ای برای مردم رنگی ندارد.

🔹 همان عده ای که نگذاشتند برجام به سرانجام برسد و نانش بر سر سفره مردم بنشیند، از سرمایه ای چون ظریف نگران هستند زیرا می دانند صدای او هنوز در دنیا و داخل کشور شنیده می شود. در همین عملیات طوفان الاقصی، یکی از کسانی که توانست تبلیغات رسانه های اسرائیلی را کم اثر کرده و از مظلوم دفاع کند، آقای ظریف بود و واقعا می توان ادعا کرد که اقدام ایشان به نفع کشور تمام شد. حتی باعث شد که دولتمردان ما در این جنگ، مستقیم وارد صحنه نشوند.

🔹متأسفانه کسی که عقبه مشخصی ندارد و حتی گفته شده از آنسوی مرزهای کشور به داخل آمده، حالا دارد علیه سرمایه گرانبهایی چون ظریف سیاه‌نمایی می کند.

🔹بارها گفته شده که رادیکالیسم و تندروی، کشور را به بیراهه می کشاند و “نفوذ” در صدر این کجروی قرار دارد. ولی دیده می شود که آقایان به جای هوشیاری در این زمینه، به سمت موارد گمراه کننده دیگری می روند و عملا از اصل موضوع فاصله می گیرند. در صورتی که ما باید اظهارات چنین افرادی را رصد کنیم و درباره عقبه آنها اطلاعات دقیق تری بدست آوریم.

🔹اگر خیانتی شده باشد نه از سوی امثال ظریف که دل در گروی این آب و خاک دارند، بلکه می تواند از سوی هجمه کنندگان به او صورت گرفته باشد.

🔹عده ای علاوه بر اینکه به نابودی سرمایه های اجتماعی کمر بسته اند، تلاش وافری هم برای قطع کردن زبان گفت وگو در کشور دارند و سعی می کنند ریشه های علم و دانش و استعداد را در کشور بخشکانند. در واقع از معضلات رادیکالیسم همین است که به محض بدست آمدن دستاورد یا توفیقی در کشور، عده ای دست به کار می شوند.

🔹فارغ از اینکه نگاه آقای ظریف در سیاست خارجی، تقدم دیپلماسی بر میدان است، اما نکته اینجاست که بسیاری از اقدامات ایشان، تصمیمات نظام بوده است و تصمیماتی نبوده که شخص آقای ظریف یا حتی آقای روحانی گرفته باشند، حتی شاهدیم که رهبری هم از صداقت و امانت داری آقای ظریف یاد کرده است. بنابراین، هجمه کنندگان به ظریف در واقع دارند رهبری را نیز زیر سوال می برند.

🔹این طور نمی شود که کل نظام تصمیم به مذاکره بگیرد، اما بعد یک عده در درون کشور، حتی پیش از ترامپ به زیر میز مذاکره بزنند و بخواهند برجام را پاره کنند. این جماعت، امروز به خاطر پاک کردن صورت مساله به ظریف حمله می کنند، زیرا عملا نتوانستند با اقدامات شرم آوری که داشتند، دستاوردهای او را احیا کنند و از آنجا که نه اعتبار مردمی دارند، نه وجاهت بین المللی و نه حتی سواد کافی، دود اقداماتشان به چشم مردم می رود.

دیدگاهتان را بنویسید