🔹مطالعات نشان می‌دهد فلفل سیاه هنگام پختن گوشت در دمای بالا، آمین‌های هتروسیکلیک HCA را که می‌تواند سرطان زا باشد، حذف می‌کند.

🔹بدین ترتیب عصاره فلفل سیاه می‌تواند ۸۰ درصد از آسیب سلولی مرتبط با توسعه سرطان را متوقف کند و برای سرطان بد نیست.

🔹فلفل سیاه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند پیپرین است که انسان را در برابر سرطان محافظت می‌کند. پیپرین دارای خواص تعدیل کننده ایمنی، ضد افسردگی، ضد التهاب و ضد دیابت و ضد سرطان است.

🔹به طور کلی فلفل سیاه دارای خواص باکتری کش، حشره کش، ضد اسهال، ضد اسپاسم و ضد سرطان است./

دیدگاهتان را بنویسید