مربی پرسپولیس:
🔹بچه‌های ما با شجاعت بازی کردند. انتظار ما این بود که زمین چمن کوتاه‌تر باشد، ولی متأسفانه بلندی چمن بچه‌ها را خسته کرد، اما آنها تلاش کردند و توانستیم یک برد خوب به دست بیاوریم. این سه امتیاز می‌تواند در ادامه راه به ما کمک کند.

🔹اوسمار به دلیل وضعیت بازیکن حریف این کار را کرد. دو مربی حریف هم داخل زمین رفتند، ولی داور آنها را ندید. وقتی بازیکن حریف به زمین افتاد چند نفر سمت بازیکن گل‌گهر رفتند و اوسمار هم رفت که همین را بگوید، ولی متأسفانه بنیادی‌فر او را اخراج کرد. به نظر داور در این صحنه اشتباه کرد.

🔹بیرانوند همیشه جایش خالی بوده و تأثیرگذار است، ولی همه بچه‌ها الان در سطح خوب تمرین می‌کنند و می‌توانند به تیم کمک کنند.

🔹ما بازی به بازی جلو می‌رویم و اصلاً به نزدیک شدن به استقلال و داغ شدن کورس قهرمانی فکر نمی‌کنیم. هم در لیگ و هم جام حذفی بازی‌های سختی داریم و به آینده فکر نمی‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید