مختاری ،مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات:

🔹 افزایش قیمت نهاده‌های تولید کنسرو در سطح جهانی (اعم از افزایش قیمت ماده اولیه ماهی تون، افزایش قیمت قوطی، هزینه‌های صیادی، روغن، درب قوطی)، افزایش هزینه‌های کارگری در کارخانجات، کاهش واردات ماهی تون برای تنظیم بازار، عدم به موقع تخصیص ارز، زمان بر شدن تخصیص ازر به دلیل تغییر گروه کالایی تون ماهیان از گروه کالایی ۲۱ به گروه کالایی ۲۲ و افزایش هزینه تمام شده تولید ماهی تون از آب‌های بین المللی از دلایل افزایش قیمت کنسرو ماهی است.

🔹آن چیزی که تاثیر عمده و قابل توجه در افزایش قیمت کنسرو دارد در حقیقت افزایش قیمت ماهی تون صید شده است./

دیدگاهتان را بنویسید