براساس آمارهای موجود، نیاز سالانه کشور ما به محصول برنج ۳ میلیون تن است که هر ساله حدود ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن از این محصول در سطح بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی داخل کشور تولید و مابقی کسری بین ۷۵۰ تا یک میلیون از محل واردات از کشورهای دیگر تأمین می‌شود.
بنابراین سال گذشته با توجه به شرایط آب‌و‌هوایی مناسب و اقدامات حمایتی دولت، تولید برنج نسبت به سال ماقبل خود (۱۴۰۰) بیش از ۲۵ درصد افزایش یافت که با وجود افزایش قیمت برنج داخلی، این محصول با رکود مواجه شد تا جایی که بخشی از برنج تولید داخل سال گذشته روی دست کشاورزان باقی ماند.

این در حالی است که اکنون عمده برنج کشور در استان‌های گیلان و مازندران تولید می‌شود، بنابراین بخشی از تولیدکنندگان برنج با مشکل جدی باقی ماندن برنج روی دست‌شان مواجه شده‌اند

دیدگاهتان را بنویسید