توصیه وزارت بهداشت برای مصرف وعده افطار:

🔹مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار.

🔹استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی.

🔹انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن.

🔹سیب‌زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آبپز، کره و عسل.

🔹زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و … در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید