🔹نودل فوری که پس از جنگ جهانی دوم در ژاپن برای تغذیه یک کشور گرسنه ایجاد شد، همچنان یک غذای آماده ارزان، سریع و خوشمزه (البته پر کالری) باقی مانده است و ویژگی های آن که باعث محبوبیت آن در سراسر جهان شده است. .

🔹اما موفقیت نودل به نوعی نشانه فقیر شدن خانوارها نیز هست.

🔹طبق گزارش انجمن جهانی نودل فوری، در سال 2022 بیش از 121 میلیارد وعده نودل خورده شد که حدود 17 درصد بیشتر از سال 2018 بود.

🔹در برخی از کشورها مانند نیجریه، بنگلادش و ترکیه، این افزایش به مراتب بیشتر بود و از 53 درصد تا 425 درصد متغیر بود.

دیدگاهتان را بنویسید