🔹بیماران دیابتی باید مقادیر کمتری نان مصرف کنند، با این حال بهتر است به جای آرد تصفیه شده، از آرد گندم کامل استفاده کنند. نان سفید که با حداقل فیبر تهیه می شود، دارای شاخص گلیسمی بالاتری است و برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

🔹نان تیره‌ای که با آرد سبوس دار تهیه می‌شود، دارای شاخص گلیسمی پایین‌تری است و همه افراد از جمله افرادی که رژیم کتو دارند و افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌توانند آن را مصرف کنند، زیرا حاوی فیبر بیشتری است .

🔹نان سفید رایج ترین نان مصرفی است، اما امروزه به دلیل مزایای سلامتی، مردم در سراسر دنیا، به سمت نان تیره یا یا باصطلاح قهوه‌ای روی آورده‌اند، علاوه بر نان، برنج قهوه‌ای و شکر قهوه‌ای نیز سالم‌تر از نسخه‌های فرآوری شده برنج و شکر سفید در نظر گرفته می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید