هر پرس دیزی چند؟
🔹در حال حاضر، اگر به قصابیهای سطح شهر تهران بروید و درخواست گوشت آبگوشتی کنید، هزینه هر یک کیلو گوشت آبگوشتی (گوشت گردن گوسفندی) به طور میانگین بین ۴۴۰ تا ۴۹۰ هزار تومان است. هر کیلو گوشت راسته گوسفندی با استخوان هم بین ۴۴۰ تا ۴۸۰ هزار تومان و هر کیلو گوشت سردست گوسفندی حدود ۴۳۰ هزار تومان است.
🔹طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری، هر کیلو گردن گوسفندی وارداتی تنظیم بازار با مبدأ روسیه ۲۵۳ هزار و ۶۰۰ تومان است. هر کیلو راسته با استخوان گوسفندی وارداتی هم ۲۷۷ هزار و ۸۰۰ تومان و هر کیلو سردست با ماهیچه گوسفندی وارداتی ۲۸۲ هزار و ۳۰۰ تومان است.
🔹قیمت دیزی چندان ربطی به جنوب شهر یا شمال شهر بودن دیزیسرا یا سفرهخانه ندارد. برای مثال، هزینه یک پرس دیزی در دیزیسرایی واقع در محله دربند تهران ۱۷۵ هزار تومان، در رستورانی حوالی خیابان بزرگمهر ۲۳۰ هزار تومان، در خیابان شریعتی ۲۵۰ هزار تومان، در دیزیسرایی دیگر حوالی جماران ۲۷۰ هزار تومان، در دیزیسرایی حوالی گمرک ۳۰۰ هزار تومان و در دیزیسرایی حوالی خیابان جردن ۴۰۰ هزار تومان است.