از ۱۳ وزیر آموزش و پرورش پس از انقلاب اسلامی تنها ۴ وزیر وزارت چهار ساله داشتند و باقی وزرا قبل از این مدت از این مسند کنار رفتند. اما چرا این وزارت‌خانه در طول سالیان تا این حد دستخوش تغییرات گسترده شده و همواره با مشکلات مختلف از جمله تامین اعتبار و بودجه روبه رو بوده است.
همشهری آنلاین: اکبر احمدپور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این سوال به همشهری آنلاین گفت: نگاهی که متاسفانه در گذشته وجود داشته نگاه جامعی نسبت به آموزش و پرورش نبوده است. یعنی نگاه دولت‌ها این نبوده که هرگونه سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش مایه پیشرفت کل کشور و تقویت این حوزه باعث تقویت همه حوزه‌ها می‌شود. آموزش و پروش در همه ابعاد و حوزه‌ها که مقام معظم رهبری نیز اشاره داشتند اثرگذار است اما نگاه‌ها دولت‌ها چنین نبوده است.

نماینده خراسان رضوی در مجلس ادامه داد: دولت‌ها عمدتا وزارت‌خانه را وزارت‌خانه‌ ساده‌ای دیدند و حتی با توجه به هزینه‌های بالای این وزارت‌خانه برخی تصور کردند که نباید برای آموزش و پروش این مقدار هزینه کرد. بنابراین در نتیجه این نگاه جزیی و ناقص نسبت به آموزش و پرورش باعث شده که نتوانند وزیری که به لحاظ اجرایی از اقتدار و به لحاظ کشوری از پشتوانه برخوردار باشد معرفی کنند. در نتیجه ما شاهد بی ثباتی بسیار در این حوزه بودیم که اگر نگاه جامعی وجود داشت این آشتفگی رخ نمی‌داد.

دیدگاهتان را بنویسید