چرا از خوردن شکلات لذت می بریم؟

🔹اگر تا به حال فکر میکردید به خاطر طعم ویژه شکلات عاشق آن هستید، احتمالا در اشتباه بودهاید چون محققان کشف کردهاند که یکی از دلایل اصلی لذت بردن ما از شکلات به خاطر حس ویژه ذوب شدن آن در دهانمان است!
🔹به گفته پژوهشگران هنگام تماس شکلات با بزاق دهان و به خاطر وجود چربیهای خاص این ماده، تغییر حالتی از جامد به نوعی امولسیون نرم صورت میگیرد که در دهان ما حس بسیار خوبی ایجاد میکند.
🔹امولسیون نوعی ترکیب مایع در مایع است که در آن قطرههای ریز یک مایع (مانند چربی) در مایعی دیگر (مانند آب) بیآنکه با یکدیگر درآمیزند، پراکندهاست.
🔹آنها میگویند با تقلید از این حس میتوان خوراکیهای دیگری ساخت که لذت مشابهای ایجاد میکنند، اما از نظر سلامت بهتر هستند!