🔹فولات که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود، یک ویتامین B محلول در آب است که نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله سنتز DNA، ترمیم و تقسیم سلولی ایفا می‌کند.

🔹این ویتامین برای سلامت زنان، به ویژه در دوران بارداری و نوزادی، مهم است. فولات همچنین برای تولید گلبول‌های قرمز ضروری است و به تبدیل غذا به ویژه غذاهای حاوی کربوهیدرات به انرژی کمک می‌کند.

🔹مصرف کافی فولات با کاهش خطر نقص لوله عصبی در رشد جنین، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع خاصی از سرطان مرتبط است. دخالت فولات در سنتز انتقال دهنده‌های عصبی به تنظیم خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید