🔹افراد دیابتی وعده‌های غذایی را سبک و با فاصله ۲ تا ۳ ساعته میل کنند.

🔹وعده سحری را در نزدیک‌ترین زمان ممکن به اذان صبح میل کنند و حتما سحری بخورند.

🔹غذاهای فیبردار به ویژه سوپ جو، نخود، اسفناج، کدو میل کنند.

🔹چاشنی‌هایی مانند شنبلیله، تخم گشنیز، شوید و تخم خرفه، سماق، گزنه و دارچین استفاده کنند.

🔹مصرف مایعاتی مثل خاکشیر، تخم ریحان و تخم شربتی به منظور پیشگیری از افت فشار خون و یبوست توصیه می‌شود.

🔹مصرف بادام، فندوق و پسته برای دیابتی‌ها توصیه می‌شود.

🔹ورزش برای دیابتی‌ها حدود یک تا ۲ ساعت پس از افطار توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید