🔹در بین میوه‌ها نیز هرچه میوه آبدارتر باشد احتمال چسبندگی کمتر است و در نتیجه کمتر باعث پوسیدگی می‌شود؛ مثلا هندوانه در مقابل موز باعث پوسیدگی کمتری می‌شود.

🔹پس این باور که گاز زدن سیب مثل مسواک عمل می‌کند و دندانها را تمیز می‌کند کاملا اشتباه است و همین سیب اگر از روی دندان‌ها شسته نشود باعث پوسیدگی می‌شود چرا که قند آن به مصرف باکتری‌های عامل پوسیدگی در دهان می‌رسد.

🔹پنیر و آدامس‌های حاوی قند زایلیتول دو ماده غذایی محافظ دندان ها هستند که اگر احیانا دسترسی به مسواک نداشتید از این دو ماده غذایی برای محافظت از دندان‌هایتان در مقابل پوسیدگی استفاده کنید.

🔹در کنار این دو، مواد غذایی دیگری مانند چای و کاکائو (البته منظور چای بدون قند و محصولات قندی وشکلات تلخ است) در حفظ مینای دندان موثرند.

دیدگاهتان را بنویسید