کنایه تند مهاجرانی: دو گروه سخنان پزشکیان در دفاع از کابینه را نقد کرده اند؛ افراطی ها و شبکه های فارسی برانداز/ پزشکیان فرش را از زیر پایشان کشید

عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت محمد خاتمی، در یادداشتی که در روزنامه اعتماد منتشر شده، نوشت:
🔹دو گروه ظاهرا متقابل و بلکه کاملا متضاد با سخنان پزشکیان در آخرین دفاعش از کابینه را نقد کردهاند؛ نمایندگان افراطی وابسته به جریان پایداری و شبکه های فارسی برانداز در خارج ایران.
🔹شبکه های فارسی برانداز در خارج ایران، به ویژه شبکه صهیونیستی ایران اینترنشنال بسیار از رویکرد پزشکیان شکار شدهاند. برای اینکه اینان از پروژه دوقطبی تغذیه مدام می کرده و می کنند. به قول مسعود رجوی نه زنده نه مرده! در شکاف زندگی می کنند. پزشکیان بازی را بر هم زده و فرش را از زیر پایشان کشیده است. حالا میگویند پس انتخابات نمایشی بود. پزشکیان نماینده رهبری در دولت است!
🔹آنان خوب می دانند که دولت وفاق ملی شرط تحقق اقتدار ملی است. دوگانه دوقطبی یا روایت دیپلماسی – میدان موضوعا منتفی شده است. دولت در یک فضای وفاق میتواند به حل مشکلات کشور و ملت که برخی مشکلات مزمن شده است، بپردازد. لزوما دیگر فضایی و مجالی برای دوگانهسازی دولت یا حکومت و مردم ایران باقی نمی ماند.