🔹 در مطالعه‌ای که اخیراً در مجله اروپایی تغذیه بالینی منتشر شده است، محققان ۱۲ مطالعه را که شامل بیش از ۱۷ سال آزمایش مورد شاهدی بودند، گردآوری و تجزیه‌وتحلیل کردند.

🔹 نتایج نشان داد که مصرف حبوبات باعث کاهش آماری معنی‌داری در سرطان کولورکتال می‌شوند.

🔹 در این تحقیق مشخص شد افرادی که حداقل یک وعده حبوبات در هفته مصرف می‌کنند، ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان کولورکتال در آینده هستند. مصرف دو وعده در هفته این احتمال را به ۳۵ درصد افزایش داد و هر وعده اضافی بیش از دو وعده خطر سرطان روده بزرگ را تا ۱۵ درصد کاهش داد.

🔹 این یافته‌ها اهمیت انتخاب‌های غذایی را در پیشگیری از بیماری‌های مزمن و بالقوه کشنده مانند سرطان‌ها نشان می‌دهد و گنجاندن حبوبات را به‌عنوان یک مداخله مؤثر در برابر خطر سرطان روده بزرگ در مردان و زنان، صرف‌نظر از سن، تأیید می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید