– مطالعات نشان داده اگر در هفته بیش از ۵۲۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنید، ریسک سرطان روده را افزایش میدهید. مصرف زیاد گوشت‌های فرآوری شده نیز شما را مستعد سرطان روده و معده میکنند.

– وزن اضافه میکنید
– دهیدراته میشوید
– دچار یبوست میشوید
– دچار سنگ کلیه میشوید
– سلامت قلبتان به خطر می‌افتد
– احساس خواب‌آلودگی میکنید
– پوست و مویتان جلوه‌ی خوبی ندارد
– بیشتر دچار سرماخوردگی میشوید
– بدنتان مجبور میشود با التهاب بجنگد
– احتمال اینکه سرطان بگیرید بیشتر میشود

دیدگاهتان را بنویسید