✍️ سامان – علی عسگری

پیش تر هم گفته بودیم که این جام جهانی قطعاً پر حاشیه ترین جام جهانی تاریخ است.

از سیاست های جنگ افروزی و کشور گشایی رئیس جمهور تروریست ایالات متحده و دست آویز شدن فیفا و رئیس بی اختیارش گرفته تا سنگ اندازی یکی از میزبانان در اعطاء روادید به ورزشکاران و همراهان، همه و همه شواهدی بود و هست برای اثبات این ادعا که «این جام جهانی عجیب و غریب ترین جام جهانی تاریخ است».

در همین راستا در یکی دو روز اخیر اخباری به گوشمان می رسد که ضرب المثل «روغن ریخته نذر امامزاده کردن» را در ذهنمان تداعی می کند!

بدین ترتیب که برخی از اعضای هیئت رئیسه و همچنین برخی از همراهانی که در لیست سفر به ینگه ی دنیا بودند، تنها چند روز پیش از آغاز جام جهانی از سفر به جام جهانی و حضور در ایالات متحده انصراف دادند !!!

آقایان بگذارید کمی با هم و البته با مردم صادق باشیم؛

ابتدایی سؤالی که در ذهنمان خطور می کند این است :
اساساً حضور یک عضو هیئت رئیسه فدراسیون در این سفر چند میلیارد تومانی، چه کمکی به فوتبال ما و یا توسعه ی آن و یا هرچیزی که شما بگویید می کند!؟

سپس میخواهیم بدانیم که آیا در این چند ماه اخیر واقعاً هیچ فرصتی نبود که پیش از اینها و زودتر اعلام انصراف کنید؟

سوال دیگر این است:
آیا عدم گرفتن وقت سفارت در زمان مطلوب و عدم اعطاء ویزا از سوی دشمن متخاصم، در این تصمیم (انصراف از سفر) دخیل بوده است !؟

به هرحال علاقه مندان به فوتبال قضاوت خواهند کرد. اما آن چیز که حائز اهمیت می باشد این است که آقایان توجه داشته باشند، انصرافی مورد قبول جامعه ی فوتبال است که آن شخص ویزای امریکا در جیبش باشد و اعلام انصراف کند، در غیر این صورت همان «روغن ریخته را نذر امامزاده کردن است»

@chandsaniehsport

دیدگاهتان را بنویسید