🔹روز گذشته یکی از اولین بنیانگذاران آبمیوه، پاستیل، ژله و دسرهای دیگر چشم به روی جهان فروبست. اگر نقطه آغاز این محصولات غذایی را برند سن ایچ در نظر بگیریم، یوسف کلاهی دوست ۵۰ ساله بنیانگذار هلدینگ سن‌ایچ بود که بعد از موفقیت در تولید آبمیوه، با همکاری یکدیگر شرکت شیوا و شیبا را راه‌اندازی کردند. کلاهی از سال ۱۳۹۴ نایب رئیس هیات مدیره این دو شرکت بوده است.

🔹بعد از سن ایچ نوبت شرکت شیوا بود که راه‌اندازی شد. کلاهی رئیس هیات مدیره همین شرکتی بود که ما آن را با شیبابا می‌شناسیم. تاسیسات تولیدی اداری شرکت تولیدی شیوا در زمینی ۱۱ هزار متر مربعی و سه طبقه مسقف در سال ۱۳۷۲ احداث و شروع به کار کرد و ۶۰ نوع محصول تولید می‌کند. مهم‌ترین آنها همان پاستیل است که سهم بالای ۷۰ درصد در بازار کشور را به خود اختصاص داده./

دیدگاهتان را بنویسید